تولید محتوا چیست؟
نوشته شده توسط : ساحل

امروزه پافشاری بیشتر سئو بر تولید محتوا با کیفیت است. تولید محتوای با کیفیت مایه می شود که رتبه وبسایت شما به طور چشمگیری افزایش پیدا کند. برای همین اکثر مدیران وبسایت ها یکی از بخش های خود را به فرآوری درونمایه برگزیدن داده اند و کوشش می کنند که بلاگ نویسان با تجربه ای را در این زمینه استخدام کنند.

یکی از مشکلات اصلی این بلاگ نویسان، برپایی محتوای مناسب با سوداگری می باشد. اینکه چگونه محتوایی را فرآوری کنند که پسندیده با مخاطبان وبسایت باشد و پیدا کردن یک منبع معتبر کاملا سخت است.

ما در این نوشتار سئو میخواهیم در خصوص راهکار همین مشکل با شما صحبت کنیم.اینکه شما چگونه یک محتوای پسندیده تولید کنید و چه مواردی برای آن بیچارگی دارید. پس با سئوکار باشید.

تولید محتوا یعنی چی ؟

تولید محتوا چیست؟
خلق و برپایی یک سری اطلاعات خاص برای یک قصد ویژه به بیننده خاص و انتشار آن از راه یک کانال خاص و در یک فرم خاص است

داشتن ایده برای تولید محتوا
اولین قدم برپایی ایده فرآوری محتوا می باشد. شما اول باید موضوع تارنما و مقالات خود را تعیین کرده و بعد طبق آنها شروع به تولید ایده و یک جستار جدید کنید. یک دفترچه در ساحل خویش داشته باشید و موضوعات مرتبط را بنویسید و بهترین موضوع را برگزیدن کنید.
ضرورت تولید محتوا

حال که به ضرورت تولید محتوا پی بردیم وقت دست‌به‌کار شدن است، اما دست نگه دارید و بیایید قبل از پختن آش فرآوری محتوا، مواد مورد نیاز این آش را بشناسیم و در قدم اول بیایید کمی اغلب از آشی که قرار است بپزیم بدانیم.

آوینا کائوشیک در پاسخ سؤال درونمایه چیست ؟ ذکر می‌کند: «محتوا هر چیزی است که به زندگی خواننده ارزشی می‌افزاید. این ارزش‌ها با کمک کردن به مخاطب در انجام بهتر شغل خود، دقیق‌تر شدن آن‌ها، خندان، سرگرم کردن آن‌ها و تعلیم فراهم می‌شود.»

برخی دیگر درونمایه را چنین تعریف می‌کنند: “محتوا ارائه اطلاعات با یک منظور ویژه به مخاطبان از راه یک کانال و در یک فرم ویژه است”. این تعریف دارای پنج جزء است:
تولید کننده درونمایه کی هست ؟
تو کل این سالها که کار من تولید درونمایه بوده بارها وبارها با چهره بهت زده و شگفت زده کس هایی مواجه شدم که از من در باره کارم می پرسیدند و من وقتی میگفتم تولید درونمایه دقیقا انگار که آدم فضایی دیدند!!

علت این سردرگمی و تعجب به این خاطر بود که اغلب اون آدم ها یا اصلا در این باره چیزی نشنیده بودن و یا اگر هم شنیده بودن تنها در کران چند واژه بوده و هنوز براشون مبهم بود که واقعا من به عنوان تولید کننده محتوا دقیقا چه کاری اتمام میدم؟

پس باید بگم تعریف فرآوری کننده محتوا هم دقیقا مانند خود محتوا دشوار و متنوع و پیچیده است.

اما در حالت کلی،

تولید کننده محتوا کسی است که گونه ها درونمایه مثل متن ، صوت، ویدئو ، تصویر و… رو به هدف های خاصی برای مخاطب های خاصی خلق و ایجاد میکنه و بعد هم اون رو از راه کانال های خاصی منتشر میکنه لغایت به دست بیننده باره عقیده برسد و مصرف شود.
چرا باید دقیقا بدانیم فرآوری درونمایه چیست ؟ !
تا وقتی ندانیم تولید درونمایه چیست بی گمان فهم حقیقت از بازاریابی درونمایه نخواهیم داشت ،هیچ شناختی از وضعیت درگیر کردن بیننده هدف نخواهیم داشت و در پایان هم بازی را به رقبا واگذار میکنیم و شکست خورده به غار انفرادی و افسردگی خودمان می رویم .

دانستن ارزش فرآوری محتوا در دنیای آنلاین امروز با احساس این که دقیقا چه چیزی تولید محتواست رخداد می افتد.

بله! الی زمانی که کسی یا چیزی را صحیح نشناسیم هیچ وقت به ارزش واقعی اش پی نخواهیم برد.

تولید محتوای حرفه ای به ما کمک میکند که بِرند شویم و دیده شویم
همه ما عاشق دیده شدن هستیم!
“ تصور کنید یک خطیب انگیزشی هستید و با کلی ذوق و شوق به بالای سن رفته اید و می خواهید یک نطق عالی برای مخاطبین ارائه بدهید .

اما هنوز جمله اول شما از زبان تان بیرون نیامده است که نیمی از جمعیت سالن خالی می شود !

حس از این بدتر هم مگر داریم ؟!

شما چندین ماه تمام برای ارائه این سخنرانی شغل کرده اید . از تفریح و لذت های زیادی زده اید تا مطالب با ارزشی برای این نطق پیدا کنید …

در این لحظه انقدر گرفتار جنگ درونی در داخل خودتان می شوید که بقیه سخنرانی را هم از دست می دهید و زمانی به خودتان می آیید که از این همه اختناق روی اریکه مریض خانه ذیل سرم هستید!

تولید درونمایه هم مشابه سخنرانی
تولید محتوا هم چیزی شبیه سخنرانی است!
قطعا هیچ کدام از ما برادر نداریم همچین حالی را تجربه نماییم . نصف خلاص کردن درونمایه بدست مخاطب و بستن صفحه هم چیزی مانند این حال برای نویسنده یا فرآوری کننده محتواست . پس برای اینکه همچین حسی را هیچ وقت تجربه نکنید باید فرآوری درونمایه را به شکل چیره دست سپریدن دهید .

در فرآوری درونمایه باید معتبر باشید
زمانی که یک دکتر کارآزموده در تلویزیون در باره شیوه های پیشگیری یک مرض صحبت میکند به احتمال بیشتری مردم حرف او را قبول میکنند حتی اگر باطل باشد . وارون اگر یک فرد عادی درباره آخرین راه های به روز جراحی گفتگو کند مردم به شایستن خیلی مختصر تری به حرف های او اعتماد میکنند حتی اگر کاملا از لحاظ علمی هم درست باشد .

مشخصا منطقی نیست که در باره محتواهایی که به چهره روزمره فرآوری می کنیم، هر روز پیگیری یک مرجع شایستگی دار بگردیم بلکه برای اعتبار بخشیدن به درونمایه یا ایده هایمان باید کاری نماییم که مخاطب خودش این ایده یا محتوا را بیازماید و به نتیجه مطلوب برسد . عبارت « به شرط چاقو » که هندوانه فروش ها از قدیم بهره‌گیری میکردند هم دقیقا بر طبق همین اصل است !

مخاطب را مکلف کنید که ایده های شما را اجرا کند و نتایجش را ببیند لغایت به شما باورداشت بیاورد !





:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: